onsdag den 9. juni 2010

Mor og Murakami

I slutningen af august drager sønnen, fruen og jeg til Møn for at besøge Mor og Murakami. Vi deles alle tre om min mor, mens fruen og jeg tager på visit hos Murakami om lørdagen mellem kl. 14 og 17.
Tja, vi kommer jo til at dele ham med et par hundrede andre - og så har vi altså også betalt en del hundredekronesedler for det. Men så taler han og læser også op for os på japansk, men er heldigvis flankeret af sin danske oversætter Mette Holm, som heldigvis for vores sprogøre også vil oversætte og læse op.
Det er ikke den store Murakamierfaring, jeg har, men det vil de næste par måneder forhåbentlig råde lidt bod på, så jeg står rustet til at tage kampen op mod både fruen, Murakami, Mor og Møn...

NYT: Se rapport fra arrangementet Murakami på Møn. (29. august 2010)

5 kommentarer:

 1. Uh jeg så godt en reklame for arrangementet i Bogkalenderen og jeg er altså en smule misundelig.

  Murakami er intet mindre end en FANTASTISK forfatter :) Jeg er SÅ bidt af hans bøger og jeg glæder mig til 1Q84 bliver oversat til dansk engang i 2011 (ifølge Klim).

  Og så vidste jeg faktisk ikke, at den Mette Holm, der oversætter, har været udenrigsministerfrue, så nu lærte jeg også noget. Tak :)

  SvarSlet
 2. Gossip KAN også være det rene op- og tankespind(!)...
  Mette Holm har siden 2005 været gift med tidligere udenrigsminister Mogens Lykketoft, men han gik af som udenrigsminister fire år før.
  Den "rigtige" udenrigs- og tidligere finansministerfrue var Jytte Hilden.
  Bogbrokken beklager fejlen...

  Tak til Mia for at jeg kom i tvivl - og til nettet for at redde trådene ud i en fart.

  SvarSlet
 3. Jeg skal også afsted til Møn - og glæder mig helt vildt! Det er så stort og meget Murakamisk, at det lige netop er den lille ø-plet Møn forfatteren besøger

  SvarSlet
 4. Det er ikke Mette Holm som nu er gift med Mogens Lykketoft som oversætter.
  Det er hendes navnesøster :-)

  SvarSlet
 5. Nej, jeg fandt ud af det med Mette Holm'erne, da vi så så hende "in live". Fejlen er rettet både her og på mit opfølgende indlæg Murakami på Møn fra 29. august - men kommentarer fra dengang det stod her, står her stadig...

  SvarSlet