fredag den 2. september 2011

Haruki & homoagendaen : Lesbiske orgier på stoffer i Norwegian Wood!!!

Så er turen kommet til Haruki Murakami og hans Norwegian Wood! Den skulle efter det amerikanske kristne Family Research Councils mening tilskynde til homoseksuelle orgier med stoffer som drivmiddel. Peter Sprigg fra organisationen siger om bogen: "Here we see the intersection of parental values being offended, the hypersexualisation of our youth and the homosexual agenda being pushed. This just illustrates why a lot of American parents are not willing to entrust their children to the public schools any more".
Og bogen er nu taget af pensum på en skole i New Jersey efter chokerede forældre har klaget over det slibrige indhold. Moderen Robyn Myers udtaler: "I was just kind of in shock."
Det lyder rigtig spændende. Den må jeg da vist skynde mig at se at få læst!
Læs The Guardians netartikel

2 kommentarer:

  1. Hahaha - det er simpelthen bare lidt for morsomt... Det var i hvert fald ikke lige det jeg fik ud af romanen, da jeg læste den.

    Ak ja

    SvarSlet
  2. Jeg har en vag fornemmelse af, at det nok heller ikke bliver min oplevelse - men jeg skal nok lede efter ALLE tegn på den frygtelige narkoinficerede lesbianistiske svøbe, som hærger det amerikanske skolesystem - sikkert som hævn for det japanske nederlag i '45!
    Ny form for kamp mod terror nødvendig?

    SvarSlet