onsdag den 29. december 2010

Den gyldne Kødøkse slibes - skarpretterne er nu fundet!

10. januar 2011, Odense Banegård, det er aften. Øde gader, tilbageholdt åndedræt,  rystende hænder. Spændingen står ud af alle porer som frost i hår, der ikke er balsameret. Det er aftenen, da Danmarks litterære skæbne skal afgøres - og dermed verdens.
Det er nu. Det er aldrig. Det er her. Årtiets Fight løber af stablen. Fight of the Decade. Fighten om at blive The Champ. Champ af den af DR arrangerede fight om at blive Danskernes Yndlingskrimi 2000-2010 og vinder af Den gyldne Kødøkse! Det er stort - større kan det ikke blive!
Og begge fightere kommer fra dyrenes verden, den vilde, den blodige, den animose. Det bliver brutalt. Den endegyldige fight! Og så de fightere! Den kommende champ, som altid vil blive husket  - og den kommende looser, som allerede er glemt:
I venstre ringhjørne The Furious Pheasant med det borgerlige navn Fasandræberne, med træneren Jussi Adler-Olsen ved ringside.
Og i højre hjørne The Demolition Dinosaur: Dinosaurens fjer med træneren, der ligefrem har universitetsgrad i sin fighter: Sissel-Jo Gazan.
Fem dommere skal afgøre det. Med hjerte og hjerne. Og netop derfor er der blandt disse fem en overraskelse. Ikke mindst for ham selv: Michael "The Brokkehoved" Krarup. Kan han stå distancen? Har han viljen og nerven? Bogbrokken skal jo tro på det, på trods af Krarups nærsynede blik for de store linier og generelle indstilling til almindelig sund fornuft. Vi får se om han kan kan magte gamet. 
For blodet vil flyde. Fjerene vil flyve. Det bliver dirty. Virkelig dirty. Og det kan stadig ikke blive større! Are YOU Ready to Rumble! 

SENESTE: Vinderen er nu fundet!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar